Bubble Post neemt elektrische Nissan Leaf in ontvangst

IMG_4577xMobiliteitskampioen Bubble Post nam in Aartselaar op de hoofdzetel van Nissan Belux voor drie maanden een elektrische Nissan Leaf in bezit. De wagen behoort tot het prijzenpakket voor de winnaar van de wedstrijd De Mobiliteitskampioen.

De elegante zwarte Leaf, in luxe-versie, is uitgevoerd met een gepersonaliseerde bestickering. Michael De Busscher van het Gentse ecologische koerierbedrijf ontving de sleutels uit handen van Werner Tuinstra in aanwezigheid van LVZ-directeur Luc Soens en marketingmanager Yan Ketelers van Bubble Post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s