Nieuwe Vrij Ondernemen focust op Mobiliteitskampioen

cover hi res

Lees Vrij Ondernemen online

In de nieuwe Vrij Ondernemen staat de ontknoping van onze wedstrijd De Mobiliteitskampioen centraal. Uit de vele inzendingen werden vier genomineerden gekozen. In deze editie maakt u kennis met de kandidaten. Verder leest u ook over ontslag om dringende redenen en over uw pensioen na vrijstelling van bijdragen.

De Mobiliteitskampioen

Binnenkort weten we wie De Mobiliteitskampioen wordt. Met die bedrijvenwedstrijd gaat LVZ op zoek naar bedrijven die inspanningen leveren op het vlak van duurzame mobiliteit. Dumoulin Bricks (bouwsteenfabrikant), Solidariteit voor het Gezin (thuiszorgdienst), Bubble Post (stadsdistributie) of Umicore (materiaaltechnologiebedrijf): wie is uw favoriet voor de publieksprijs?

Verder in Vrij Ondernemen

Wat gebeurt er met uw pensioen na vrijstelling van bijdragen? Welke zijn de correcte juridische stappen bij ontslag om dringende reden? En waarom loont het de moeite om nog snel het systeem van de liquidatiereserve toe te passen? Lees het in onze vaste columns. 

LVZ-leden krijgen de nieuwe editie van het magazine Vrij Ondernemen eerstdaags in de bus. Wie dit magazine ook thuis toegestuurd wil krijgen, kan zich lid maken van LVZ. Lees de nieuwe editie van Vrij Ondernemen alvast online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s