Vorming: Mobiliteit van bedrijven

vimVormt mobiliteit een uitdaging voor uw onderneming? Door het woon-werkverkeer en de dienstverplaatsingen van uw werknemers te optimaliseren kan u op verschillende vlakken winnen: financieel, maatschappelijk en ecologisch. In de praktijk is dat niet altijd even makkelijk.

Daarom organiseert VIM, partner van LVZ in De Mobiliteitskampioen, de vorming ‘Mobiliteit van bedrijven’. Op deze themanamiddag op 27 oktober in Leuven komt u in aanraking met geschikte mobiliteitsoplossingen.

Schrijf u online in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s