Telt jouw organisatie mee met het grootste fietsonderzoek ooit?

fietstelweekTijdens de Week van de Mobiliteit van 16 tot 22 september vindt de FietsTelweek plaats. Met de FietsTelApp worden al uw fietsverplaatsingen met uw smartphone geregistreerd en omgezet in nuttige informatie. Ook als organisatie kan u deelnemen. In het kader van de Mobiliteitskampioen wil LVZ graag alle initiatieven rond de Week van de Mobiliteit onder de aandacht brengen.

De app wil het aantal fietskilometers en de gevolgde routes in kaart brengen. Die informatie wordt vertaald naar inzichten over de impact op mobiliteit, gezondheid en klimaat. Registreer uw organisatie als groep in de FietsTelApp en motiveer uw collega’s of werknemers om zoveel mogelijk te fietsen van 16 tot 22 september. Er vallen tal van prijzen te winnen.

Meer info op vindt u op fietstelweek.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s