Grote opkomst voor testdag duurzame auto’s

Autosalon van duurzame wagens in Aalst

IMG_4161_2048x1365Het was een gezellige drukte donderdagavond in en om de gebouwen van Eandis in Aalst. In het kader van de wedstrijd de Mobiliteitskampioen organiseerde LVZ daar opnieuw een zeer druk bijgewoonde info- en testdag van duurzame voertuigen. BMW, Audi, VW, Renault, Fiat, Nissan, Skoda, Seat, Opel, Volvo en Iveco zorgden voor indrukwekkende vloot elektrische en hybride wagens en auto’s op aardgas waarmee naar hartelust werd gereden.

De constructeurs waren in de wolken met zoveel belangstelling van bedrijfsleiders, zelfstandigen en vertegenwoordigers van gemeenten en openbare besturen. Ook volksvertegenwoordigers Carina Van Cauter en Jean-Jacques De Gucht keken geïnteresseerd toe. Tussendoor gaven Dries Dennequin van Eandis en Ward Bosmans van Electrabel een boeiende deskundige uitleg over het rijden op elektriciteit en aardgas. Directeur Henk Geeroms van de huisvuilophaler Ilva getuigde over de milieu- en financiële voordelen van de omschakeling van zijn vrachtwagens naar aardgas. Deze prachtige zomeravond werd afgesloten met een gezellige receptie. Deelnemen aan de wedstrijd de Mobiliteitskampioen zelf kan nog tot 31 juli.

Bekijk de foto’s! Klik op een foto om de slideshow te starten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s