Duurzame wagens testen in Aalst

Altijd al eens met een elektrische wagen of een wagen op aardgas (CNG) willen rijden? Kom dan op donderdag 11 juni naar Erembodegem. Zelfstandigenorganisatie LVZ, Eandis en Electrabel organiseren dan een gratis testdag. Naast testritten met groene wagens staat ook een boeiende infosessie op het programma.

LVZ-directeur Luc Soens, Michel De Gols, Johan Van Tittelboom en Bart Blommaert (van links naar rechts) zetten hun schouders onder de testdag op 11 juni in Aalst.

LVZ-directeur Luc Soens, Michel De Gols, Johan Van Tittelboom en Bart Blommaert (van links naar rechts) zetten hun schouders onder de testdag op 11 juni in Aalst.

In navolging van de succesvolle startdag ‘De Mobiliteitskampioen’ in Eeklo op 5 maart, organiseren LVZ, Eandis en Electrabel een nieuwe infosessie rond duurzame mobiliteit in Erembodegem (Aalst).

De testdag maakt deel uit van ‘De Mobiliteitskampioen’. Met die campagne wil LVZ ondernemers belonen die op een positieve manier bezig zijn met duurzame mobiliteit. Deelnemen kan nog tot 31 juli via http://www.mobiliteitskampioen.be.

LVZ-directeur Luc Soens: ‘’Mobiliteit is één van de grote uitdagingen voor onze samenleving, en dus ook voor onze zelfstandige ondernemers. Met onze campagne de Mobiliteitskampioen vragen we hier aandacht voor en reiken we zelf ook oplossingen aan. Elektrisch en duurzaam rijden alleen zal het probleem niet oplossen, maar het kan wel bijdragen tot een betere en schonere mobiliteit.’’

“Duurzame mobiliteit: da’s zuivere winst”

Op donderdag 11 juni wordt vanaf 17u van start gegaan met gratis testritten. Daarna volgt de infosessie “Duurzame mobiliteit: da’s zuivere winst” van Eandis en Electrabel. Dries Dennequin (Eandis) en Ward Bosmans (Electrabel) geven toelichting hoe ondernemingen en lokale besturen duurzaam met mobiliteit kunnen omgaan. Hoe dat allemaal in de praktijk werkt, komt u te weten dankzij het getuigenis van directeur Henk Geeroms van de ILVA afvalintercommunale.

Na de infosessie en praktijkgetuigenis volgt er een receptie, met de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen aan de constructeurs. Ook worden de testritten dan verder gezet. U kan zelf rijden met groene wagens van Nissan, BMW, Audi, Fiat, Renault, Volvo enz.

Bekijk het volledige programma en schrijf u in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s