Blog: De eerste elektrische meters

De eerste elektrische meters

blog logoDaar rolt hij van de oplegger: onze elektrische wagen voor enkele weken. Naar aanleiding van de Mobiliteitskampioen mag ik met de Nissan Leaf rondrijden. ‘Gaat dat lukken?’, vraagt de leverancier. Euhm. Ik reed nooit eerder met een automatische versnellingsbak en dus is het even wennen. Al snel is het duidelijk: vergeet je linkerbeen. Hang het desnoods door je ruit.

nissan leaf gent22En weg zijn we. Mijn Leaf en ik. Terwijl ik de eerste elektrische meters geruisloos neem op het drukke Sint-Annaplein in Gent, zie ik in mijn achteruitkijkspiegel hoe de chauffeur van de oplegger me angstig in het oog houdt. ‘Die had nog nooit met een automatique gereden’, heeft hij daarna aan de vertegenwoordiger van Nissan verteld. Ze zeggen maar. In de eerste minuten elektrisch rijden ben ik toch meteen een ervaring rijker. Benieuwd wat me nog allemaal te wachten staat…

(BG)

Bekijk alle berichten uit de blog ‘Wij testen een elektrische wagen!’

Volg de Mobiliteitskampioen ook op Facebook en Twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s