Volt: Is Vlaanderen klaar voor de elektrische wagen?

Volt: Is Vlaanderen klaar voor de elektrische wagen?

Is Vlaanderen wel klaar voor de elektrische wagen? Dat vroeg Volt zich gisterenavond af. In de reportage kwam het tekort aan laadpalen naar voren. Een exacte telling is moeilijk, maar een voorzichtige schatting wijst op zo’n 2000 publiek toegankelijke palen. Een vergelijking plaatst alles in perspectief. Alleen al in Amsterdam staan er om en bij de 2200 laadpalen. Mist Vlaanderen de ‘elektrische trein’? Of zijn ze overbodig? Want er rijden amper 27.000 elektrische voertuigen rond op onze wegen.

Bekijk de boeiende reportage op deredactie.be.
Lees het artikel.

volt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s