LVZ geeft startschot met uniek autosalon

MIMM0245 webHet Liberaal Verbond voor Zelfstandigen gaf op 5 maart in Eeklo het startschot voor de wedstrijd De Mobiliteitskampioen. Daarin gaat het op zoek naar een bedrijf of onderneming in Vlaanderen of Brussel die de jury het meest zal overtuigen van haar inspanningen op het vlak van duurzame mobiliteit.

Op de startdag in Eeklo werd voor een publiek van zelfstandigen, ondernemers en lokale besturen  vanuit drie invalshoeken gekeken naar duurzame mobiliteit.
Schepen voor Mobiliteit Christophe De Waele toonde hoe een typische provinciestad inzet op nieuwe initiatieven om de mobiliteitsuitdagingen aan te gaan.
Reynaers Aluminium uit Duffel lichtte zijn ambitieus bedrijfsvervoerplan toe dat focust op de fiets en carpoolen als alternatief vervoermiddel.
Eandis gaf zijn visie op de mobiliteit van de toekomst en leerde de voordelen van elektrisch rijden en rijden op aardgas.

Nadien zorgden elf automerken voor een waar autosalon van duurzame voertuigen. Iedereen kon de elektrische wagens en auto’s op gas bewonderen en proefrijden.

De komende weken verwacht LVZ de inschrijvingen voor de wedstrijd De Mobiliteitskampioen. Aarzel niet en doe mee!

Bekijk de fotoreportage! Klik op een foto en de slideshow zal starten.

Een gedachte over “LVZ geeft startschot met uniek autosalon

  1. Dank !!, dit was een zeer leerrijke dag !!! Goed dat de overheid en de bedrijven het nu ervan inzien en daadwerkelijk in die richting investeren voor een economisch, gezonder, en groenere toekomst, ikzelf ben ook al tijdje bezig met dat soort zaken, zonnepanelen, extra isoleren, warmtepomp (ipv mazoutketel straks) etc, volgende stap elektrische wagen ! (de zonnepanelen heb ik daarop voorzien)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s